Nitesh Central Park

Bangalore
Zeichnung © PRAMODBR
Foto © Amit Rastogi Photography
Foto © Amit Rastogi Photography
Foto © Amit Rastogi Photography
Foto © Amit Rastogi Photography
Foto © Amit Rastogi Photography
Foto © Amit Rastogi Photography
Foto © Amit Rastogi Photography
Foto © Amit Rastogi Photography
Architekten
CnT Architects
Jahr
2013
Stockwerke
5–20 Stockwerke

The idea here was to introduce a sense of relation with the ground by introducing green spaces adjacent to the living spaces. An open space like a verahdah which becomes a common space for interaction is also introduced adjoining the landscape region. Contrasting materials were introduced to segregate public-private zones. The heavy opaque inner skin in the inside divides the lobby and living spaces within the units. It defines the directionality and the scaling of the surfaces. Whereas the light transparent glass in the outer skin gives the openness to the exterior and acts as the source of light.

Dazugehörige Projekte

  • scuola primaria
    Boschi+Serboli
  • edificio residenziale
    Boschi+Serboli
  • 日宇那の工房
    荒谷省午建築研究所
  • International Retreat
    WEISS / MANFREDI
  • Tre Volte
    Takeshi Hirobe Architects

Magazin

Andere Projekte von CnT Architects

International Flower Auction Center
Bengaluru
Tata-Dhan Academy
Madurai
Brigade Rubix
Bengaluru
Brigade Courtyard Apartments
Bengaluru
ValueLabs
Hyderabad
Office interior for MindTree
Bengaluru