Beach Villa

Chennai
Drawing © architectureRED
Drawing © architectureRED
Visualization © architectureRED
Visualization © architectureRED
Visualization © architectureRED
Architects
architectureRED
Cost
Undisclosed
Stories
1-5 Stories

BEACH VILLA

The house is set in between two natural zones - a densely vegetated green zone and the beach. It thus acts as a transition that merely appears to float above the landscape with visual continuity all through at the ground level. An earth mound enhances this gentle transition and connects the building intimately to the landscape.

Related Projects

  • Private Residence "S'il Crest"
    Ina Rinderknecht Interior Design GmbH
  • Wohn- und Gewerbehaus Dorfstrasse
    BEM-Architekten
  • Jobsveem
    mei architects and planners
  • Gardenier Kinuta WEST
    Field Four Design Office
  • Haus Schipfe
    Gäumann Lüdi von der Ropp Architekten

Magazine

Other Projects by architectureRED

Globevill Marketing Office
Chennai
City Regenerative
Copenhagen, Denmark
Globevill Master Plan
Chennai
Kenbridge Schools
Aeronautical Department Block
Chennai
Business School
Chennai