Sai Life Sciences Campus

Hyderabad
Architects
CnT Architects
Location
Hyderabad
Year
2020

The project is the winning entry of a competition held by Sai Life Sciences, Hyderabad. The design meets the functional requirements of the research laboratories, while unifying them to express a strong statement of the facility as an innovative community of researchers. The sweep of a curved metal roof unifies the two wings of the facility, arranged to contain a central landscaped atrium in the middle that acts as the main circulation spine. A cafeteria on the second floor overlooks the atrium, reinforcing the sense of community.

Related Projects

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressive cleanroom expansion
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

Other Projects by CnT Architects

Nitesh Buckingham Gate
Bangalore
Spectra Palmwoods
Bangalore
Tata-Dhan Academy
Madurai
IIM Trichy
Tiruchirappalli
Vizag Street beautification
Visakhapanam