Nitesh Central Park

Bangalore
図面 © PRAMODBR
写真 © Amit Rastogi Photography
写真 © Amit Rastogi Photography
写真 © Amit Rastogi Photography
写真 © Amit Rastogi Photography
写真 © Amit Rastogi Photography
写真 © Amit Rastogi Photography
写真 © Amit Rastogi Photography
写真 © Amit Rastogi Photography
建築家
CnT Architects
2013
階数
5~20階

The idea here was to introduce a sense of relation with the ground by introducing green spaces adjacent to the living spaces. An open space like a verahdah which becomes a common space for interaction is also introduced adjoining the landscape region. Contrasting materials were introduced to segregate public-private zones. The heavy opaque inner skin in the inside divides the lobby and living spaces within the units. It defines the directionality and the scaling of the surfaces. Whereas the light transparent glass in the outer skin gives the openness to the exterior and acts as the source of light.

関連したプロジェクト

  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape

Magazine

CnT Architects によるその他のプロジェクト

International Flower Auction Center
Bengaluru
Tata-Dhan Academy
Madurai
Brigade Rubix
Bengaluru
Brigade Courtyard Apartments
Bengaluru
ValueLabs
Hyderabad
Office interior for MindTree
Bengaluru