winchester residence

Winchester, アメリカ
写真 © vir.mueller architects
写真 © vir.mueller architects
図面 © vir.mueller architects
ビジュアリゼーション © vir.mueller architects
写真 © vir.mueller architects
図面 © vir.mueller architects
ビジュアリゼーション © vir.mueller architects
ビジュアリゼーション © vir.mueller architects
ビジュアリゼーション © vir.mueller architects
ビジュアリゼーション © vir.mueller architects
建築家
vir.mueller architects
2005

A suburban lot with tight setbacks and a marked slope offers a unique opportunity to create this residence for a young Mediterranean family. Our clients characterized themselves as “phototropic”; hence the project is designed to maximize northern light and southern solar gain. The volume enclosing entry lobby, library, living-dining, and kitchen creates an urban edge on the tree-lined street. More private areas such as the bedrooms and family room are situated around an atrium and garden. The house is clad in a naturally weathering copper skin, stretched over a cast-in place concrete structure. Ample insulated glazing reveals precise street views and opens the public rooms to the garden.

関連したプロジェクト

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

vir.mueller architects によるその他のプロジェクト

delwara community toilets
Delwara
iyengar residence
New Delhi
library in wellesley
Wellesley, アメリカ
asian games village residence I
New Delhi
asian games village residence II
New Delhi