写真 © Rajesh Vora
写真 © Rahul Mehrotra
写真 © Rajesh Vora
写真 © Rajesh Vora
写真 © Rajesh Vora
写真 © Rajesh Vora

House in a Tea Garden

 プロジェクト一覧に戻る
2008
費用
非公開
階数
1~5階

Set in a tea plantation, the house was designed to minimize the impact of its footprint on the landscape. Several inexpensive mock-ups were used to determine the optimum location both from the perspective minimizing impact as well as the framing of potential views. The house is covered in a cantilevered metal roof that floats above the verandah and reflects the tea garden below. A form-finished concrete tube forms the central circulation spine for the house, with interior spaces finished in richly textured natural wood.

RMA Architects によるその他のプロジェクト

Think Tank Retreat
Valpoi, Goa
Visitors’ Centre at CSMVS (formally Prince Of Wales Museum)
Mumbai
Gallery at 3 Pasta Lane
Mumbai
Restoration of the Chowmahalla Palace Complex
Hyderabad
KMC Corporate Office
Hyderabad
HP Campus
Bangaluru