Sai Life Sciences Campus

Hyderabad
Architecten
CnT Architects
Locatie
Hyderabad
Jaar
2020

The project is the winning entry of a competition held by Sai Life Sciences, Hyderabad. The design meets the functional requirements of the research laboratories, while unifying them to express a strong statement of the facility as an innovative community of researchers. The sweep of a curved metal roof unifies the two wings of the facility, arranged to contain a central landscaped atrium in the middle that acts as the main circulation spine. A cafeteria on the second floor overlooks the atrium, reinforcing the sense of community.

Gerelateerde projecten

  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Neubau Einfamilienhaus Liebefeld
    Johannes Saurer Architekt BSA
  • Neubau Sporthalle Sigmaringendorf
    dasch zürn + partner architekten Partnerschaft mbB
  • Guizhou South-Western Monority Ethnic Cultural Center
    West-line Studio

Magazine

Andere projecten van CnT Architects

IIM Trichy
Tiruchirappalli
Vizag Street beautification
Visakhapanam
Ramaiah House
Bangalore
Mindtree Kalinga
Bhubaneshwar
Brigade Exotica
Bangalore