Workday

Pleasonton, CA, USA
Architecten
Form4 Architecture
Locatie
Pleasonton, CA, USA
Jaar
2013

This 60,000 sq. ft. 2 two-story Tenant Improvement project for Workday Inc. is designed around a village concept in which departments and other programmatic elements are defined by a variety of elements. A serpentine path functions as a main square by connecting reception to a main conference room, then to each department activated by an adjacent break room. Floor patterns, ceiling patterns and view corridors vary within the transition of each neighborhood to define the diversity of space. Along with a generous placement of small huddle rooms, employees are finally engaged by a visual play between Workday Inc.’s blue and orange brand colors.

Gerelateerde projecten

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

Andere projecten van Form4 Architecture

Falling Lotus Blossoms: EON IT Park
Pune
Glass Butterfly
Holbaek, Denemarken
The Ark, Condominiums
Walnut Creek, CA, USA
House of Borrowed Light, Private Residence
San Francisco, CA, USA
Innovation Curve: Technology Park at Stanford Research Park
Palo Alto, USA