Brigade Courtyard Apartments

Bengaluru
可视化 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
照片 © CnT Architects
建筑师
CnT Architects
年份
2011
费用
100万 - 1亿
楼层
1-5层

The design challenge seeks to effectively tackle the dense nature of these dwellings, without compromising on the builders economic requirements, yet create a feeling of domesticity and privacy. Each apartment unit is designed with its own landscaped terrace or sit-out space. This series of terrace fronts form a successful buffer between adjacent and opposite blocks, thus making each apartment unit an individual house in itself. The idea of private landscaped terrace is achieved by means of interlock of apartment units, each one uniquely designed and positioned across this four storey complex. Thus a series of landscaped terraces tumble down to the larger central courtyard. The main courtyard is a pedestrian garden, free of motorized traffic, which in turn responds to the open landscape in front of the project.

相关项目

  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • 海口美舍河生态修复工程
    土人设计
  • 重庆市潼南大佛寺湿地公园
    土人设计

杂志

以下出品方的其他项目 CnT Architects

International Flower Auction Center
Bengaluru
Tata-Dhan Academy
Madurai
Brigade Rubix
Bengaluru
ValueLabs
Hyderabad
Office interior for MindTree
Bengaluru
ORCHARD: Learning Center for MindTree
Bengaluru