Plus House

New Delhi
写真 © Saurabh Pandey
写真 © Saurabh Pandey
写真 © Saurabh Pandey
ビジュアリゼーション © RKDS
ビジュアリゼーション © RKDS
図面 © RKDS
建築家
Romi Khosla Design Studios
2009

This is a house on the outskirts of Delhi for a couple and their 2 year old son. The special volume of the building is simply arranged, with the entire public and entertainment area located on the ground floor, and the entire private family space on the first floor. The building follows stacked cross - plan, where the private volume of the first floor cantilevers off the ground floor at a right angle. Two the south as the building is located the spa of the building which is a 6000 sq ft. structure with all the spa facilities, as well as an additional guest room and dining - drawing facilities.

関連したプロジェクト

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Magazine

Romi Khosla Design Studios によるその他のプロジェクト

Volvo Eicher Headquarter
Gurgaon
Children's Playground
Gurgaon
Stratford Kiosk (Competition Entry)
London, Great Britain
Dental College
New Delhi
Polyclinic for the Destitute
Delhi