Beach Villa

Chennai
Disegno © architectureRED
Disegno © architectureRED
Visualizzazione © architectureRED
Visualizzazione © architectureRED
Visualizzazione © architectureRED
Architetti
architectureRED

BEACH VILLA

The house is set in between two natural zones - a densely vegetated green zone and the beach. It thus acts as a transition that merely appears to float above the landscape with visual continuity all through at the ground level. An earth mound enhances this gentle transition and connects the building intimately to the landscape.

Progetti collegati

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Rivista

Altri progetti di architectureRED

Raga
Chennai
Aeronautical Department Block
Chennai
Kenbridge Schools
University Campus
Kottayam
Signature Towers
Chennai