Brigade Courtyard Apartments

Bengaluru
ビジュアリゼーション © CnT Architects
写真 © CnT Architects
写真 © CnT Architects
写真 © CnT Architects
写真 © CnT Architects
写真 © CnT Architects
写真 © CnT Architects
写真 © CnT Architects
写真 © CnT Architects
写真 © CnT Architects
写真 © CnT Architects
建築家
CnT Architects
2011
費用
100万~1億
階数
1~5階

The design challenge seeks to effectively tackle the dense nature of these dwellings, without compromising on the builders economic requirements, yet create a feeling of domesticity and privacy. Each apartment unit is designed with its own landscaped terrace or sit-out space. This series of terrace fronts form a successful buffer between adjacent and opposite blocks, thus making each apartment unit an individual house in itself. The idea of private landscaped terrace is achieved by means of interlock of apartment units, each one uniquely designed and positioned across this four storey complex. Thus a series of landscaped terraces tumble down to the larger central courtyard. The main courtyard is a pedestrian garden, free of motorized traffic, which in turn responds to the open landscape in front of the project.

関連したプロジェクト

  • Espansione Albergo Croce Bianca⠀
    Studio Gabor Gyenese
  • MEETT Toulouse Exhibition and Convention Centre
    OMA - Office for Metropolitan Architecture
  • Bauart Architekten und Planner - Besmer Plateau Kreuzlingen
    MIYO Visualisierung
  • The Other, the Same
    Vazio S/A
  • 傘の家
    マウントフジアーキテクツスタジオ

Magazine

CnT Architects によるその他のプロジェクト

International Flower Auction Center
Bengaluru
Tata-Dhan Academy
Madurai
Brigade Rubix
Bengaluru
ValueLabs
Hyderabad
Office interior for MindTree
Bengaluru
ORCHARD: Learning Center for MindTree
Bengaluru